منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

انیسون

انیسون 

دانه‌ی آن از دانه رازیانه کوچکت و سبزتر مایل به سفیدی و کمی مایل به زرد می‌باشد آن را بادیان هندی و زیره رومی هم می‌گویند.

طبیعت آن گرم و بهتر است دانه‌ی آن را پوست روی دانه مصرف کنند چون خاصیت دارویی بیشتر در پوشش دانه است تا در خود دانه.

موارد مصرف:

داروئی است:

  1. لطیف کننده پوست و نیکو کننده‌ی رنگ رخسار و برطرف کننده نفخ دستگاه گوارش و سایر اعضاء بدن
  2. مسکن دردهای دارای خاصیت تریاقیت ـ‌ زیاد کننده‌ی بول ـ زیاد کننده شیرمادران شیرده ـ معرق ـ بخور آ ن مسکن سردردهای سرد مزاج اگر دانه انیسون را در سرکه بخیسانند سپس خشک کرده بو دهند و روزی چند بار ببویند زکام‌های سرد مزاج است را بهبود می‌بخشد .

حدیث در قسمت هلیجات آمده است.


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد