منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

«نسترن»

«نسترن» 

 

این گیاه بیشتر در نواحی گرم زمین می‌روید. گلی است خوشبو و زیبا و معمولاً سفید رنگ و رنگ‌های دیگر نیز پرورش داده شده است، مانند رنگ زرد. دارای خواص دارویی متعدد است که هم به صورت خوراکی و هم به صورت ضمادی مصرف می‌شود گلبرگهای آن مصرف دارویی دارد و چند نمونه از فرم مصرف آن قید می‌گردد.

1)افرادیکه عرق بدنسان بوی بد می‌دهد چنانچه از عصاره‌ی این گیاه در حمام بعد از اتمام شستشو بر بدن خود بمالند بوی بد بدن را زایل و بدن را خوشبو می‌سازد. اگر گلبرگ‌های سائیده شده این گیاه را با حنا مخلوط کرده به ریشه موها بمالند سبب تقویت موها شده و پیاز مو را قوی و محکم می‌کند. اگر با گلبرگ‌های آن گل قند درست کنند (از عسل یا شکرنی استفاده شود) و روزی 4 تا 8 گرم از این گل قند را میل نمایند سفید شدن موهای بدن را به تاخیرمی‌اندازد. در ضمن دارویی است، مفرح و مقوی اعصاب و بوییدن آن نیز سبب تقویت قوای دماغی می‌شود. مصرف آن سرعت جریان خون را در رگ‌های پوست بدن زیاد کرد و سبب لطافت پوست بدن می‌گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد