منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

منابع گیاهی و میوه ها در طب قدیم

گزیده ای از نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت

«فلفل سیاه»

«فلفل سیاه» 

دانه این گیاه به شدت تند است دارای طبیعت گرم خشک بوده و پاک کننده بدن از بلغم و خاصیت ضد سم داشته و مقوی حافظه است. مواد شیمیایی موجود در فلفل سیاه عبارتند از فلاندرن، کاوی فن نوعی اسانس و نوعی رزین با طعمی تند و سوزاننده و یک آلکالوئیدی به نام پی یه رین

افرادی که اعضا بدنشان زیاد خواب می‌رود چنانچه آب جوشانده آن را بر آن اعضاء‌ بمالند و مقداری مالش دهند و چند بار تکرار کنند این حالت از عضو زایل می‌گردد و چنانچه فلفل سیاه را در روغن سیاه را در روغن زیتون یا روغن کنجد طبخ کرده و از روغن حاصل به اعضاء فالج بدن (چنانچه فلج تازه باشد) و اعضایی که تکان دارند بمالند بسیار مفید است. جوشانده آن در گلاب مسکن درد دندان بوده و از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند و چنانچه فلفل گوارشی به مراتب از مضار فلفل سبز و فلفل قرمز کمتر می‌باشد.

نوعی دیگر از این گیاه فلفل سفید است و رنگ خاکستری روشن دارد و آن را پس از خیساندن به مدت چهار پنج روز در آب و کندن پوست به بازارهای هند عرضه می‌دارند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد